30 Eylül 2017 Cumartesi

Bu pozlar olay oldu

Modellik yapan iki yakın arkadaşın birlikte verdiği bu pozlar sosyal medyada olay oldu.
Avustralyalı iki yakın arkadaş, insanların kadın bedenine ve fazla kilolara bakışındaki çarpıcı yanları ortaya çıkardı.
36 beden olan Georgia Gibbs ile 44 beden olan Kate Wasley, ortak Instagram hesaplarından yan yana çektirdikleri pozlarını paylaştı. Biri zayıf diğeri balık etli olan iki arkadaş, hemen hemen herkesten ilginç eleştiriler aldı.
Bazıları 36 beden Gibbs'i "aşırı zayıf" diye eleştirirken bazıları da 44 beden olan Wasley'i "aşırı kıvrımlı" olarak nitelendirdi.
Bazı takipçileri de Georgia Gibbs'i "kendini arkadaşından çok daha ince göstermek için" photoshop uygulamasından faydalanmakla eleştirdi. Hatta bir takipçileri "Kendi karnını daha düz gösterip, arkadaşının kıvrımlarını olduğundan daha belirgin hale getiriyorsun" diye yazdı.
36 beden Georgia Gibbs, kendi bedensel görüntüsü hakkında aynı gün içinde çok farklı yorumlar aldığını söyledi: "Bir saat önce birileri benim anoreksik olduğumu iddia etti. Birkaç saat sonra da başka birisi kaslarımın fazla gelişmiş olduğunu söyledi."
44 beden Kate Wasley de arkadaşıyla benzer tepkiler aldığını belirtti. O da durumu şöyle açıkladı: "Bazen insanlar bana Georgia'nın zayıflığının abartılı olduğunu benim ise kıvrımlarımla çok daha sağlıklı göründüğümü söylüyorlar. Ama bunun yanı sıra bazı insanlar da benim obez olduğumu ileri sürüyor."
Georgia Gibbs ve Kate Wasley, son dönemde giderek yükselen, moda dünyasında da kendisine yeni sözcüler bulan "her kadın kendi bedeniyle mutlu olma hakkına sahiptir" anlayışını yaygınlaştırmak için böyle bir girişimde bulundu. Hürriyet











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir