28 Eylül 2017 Perşembe

Ceyda Düvenci: Yıllarımı heba edemem

Kızının tedavisi için yazın ABD’ye giden Ceyda Düvenci, “Orada oyunculuk yapmam. Buradaki yıllarımı heba edemem” ifadelerini kullandı.

Ceyda Düvenci'nin marka yüzü olduğu Oriflame, 50’nci kuruluş yılını geçtiğimiz hafta sonu Kuşadası’nda bin ağaçlık zeytin ormanı kurarak kutladı.

Düvenci de Kirazlı köyünde gerçekleşen etkinlikte, zeytin ağacı dikerek, ormana can suyu verdi.
Bugüne kadar küçük bir ormanı oluşturacak kadar ağaç diktiğini söyleyen 40 yaşındaki oyuncu, kadını desteklediği ve istihdam ettirdiği için markanın elçisi olduğunu belirtti.

Zeytin ağacının hayatında çok önemli yeri olduğunu anlatan Düvenci, “Bülent’le (Şakrak) düğün davetiyelerimizde zeytin ağacı vardı” dedi.
Kızı Melisa’nın tedavisi için yılın üç ayını Amerika’da geçiren Düvenci, “Orada oyunculuk yapmayı düşünüyor musunuz?” sorusuna, “Öyle bir şey yok. Ülkemi seviyorum ve 20 küsur yıldır oyuncuyum. Buradaki yıllarımı heba etmeyi hiç düşünmedim. Melisa için gidiyoruz ve gitmeye devam edeceğiz” yanıtını verdi.

Birkaç saatliğine oğlu Okan Ali’yi babasına bırakarak etkinliğe geldiğini anlatan Düvenci, bu yılı hafif işler yaparak geçireceğini ve dizi yapmayacağını da sözlerine ekledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir