2 Nisan 2016 Cumartesi

Elçin Sangu Kıvanç Tatlıtuğ’la aynı projede yer alacak mı?

Güzelliği ile dikkat çeken oyuncu Elçin Sangu, gazetecilerin sorularını yanıtladı.


Serenay Sarıkaya, Meyrem Uzerli gibi başarılı isimlerin ardından Elidor’un yeni reklam yüzü olan son zamanların en iyi çıkış yakalayan kadın oyuncusu Elçin Sangu, önceki gün gazetecilerle bir araya geldi. Moderatörlüğünü Tanem Sivar’ın yaptığı yaptığı basın toplantısında heyecanlı olduğu her halinden gözlenen Elçin Sangu, gazetecilerin sorularını yanıtlamadan önce markanın yeni ürünleri hakkında bilgi vermeyi de ihmal etmedi. Elçin Sangu’ya kendi alanında uzman bir çok isminde eşlik ediyordu.

Aralarında; Fotoğrafçı Nihat Odabaşı, Saç Tasarımcısı İbrahim Zengin, Spor Eğitmeni Onur Gurur Özbek, Kişisel Marka ve İmaj Danışmanı Rüzgar Mira Okan, Performans sanatçısı Su İdil ve Güzellik blogger’ı Neşe Koçinbiga Bayraktar’ın da bulunduğu basın toplantısı bir hayli renkli geçti.


TÜKENMİŞLİK SENDROMU KONUSU YALAN

Kendisine yöneltilen her soruya içtenlikle cevap veren Elçin Sangu, kariyerine henüz başlamamışken hayalinde iki yolun olduğunu ve bu yollarında birisinin oyunculuk diğerinin de şarkıcılık olduğunu ifade ederek, ” Her şeyin bir yeri zamanı var. Oyunculuk yapmaktan şu an çok memnunum ama ilerleyen zamanlarda bir şeyler olur mu bilmem. Tabii bu albüm olmaz ama Zuhal Olcay’ın yaptığı gibi hikaye anlatan bir şey yapmak isterim doğrusu” dedi. Diziden ayrılacağa yönünde çıkan haberlere de açıklık getiren Elçin Sangu, ”Öyle bir şey yok. Senaryo ne zaman biterse o zaman doğal olarak ayrılırım. Ama onu biz oyuncular değil bir üst kademe bilir. Şu konuya da değinmek isterim ki zamanında çıkan tükenmişlik sendromu haberleri de yalan. Öyle bir şey kesinlikle yok.” dedi.
Kıvanç Tatlıtuğ’yla beraber bir projede yer alacağı söylentilerine de açıklık getiren Elçin Sangu, ”Kıvanç’la daha önce bir projede yer almıştık. İkimizin de menajer şirketi aynı. Böyle bir şey olsa çoktan netlik kazanırdı emin olun ki. Zaten Kıvanç da böyle bir şeyin olmadığını belirtti, benim bir şey söylememe gerek kalmadı.” dedi.


AŞIRI DERECEDE EROTİZME KARŞIYIM

‘Rol için saçlarınızı kazıtır mıydınız? Oyunculukta kırmızı çizgileriniz var mı? soruları üzerine de tüm içtenliğiyle cevap veren Elçin Sangu, ”Projeye bağlı tabi ama örneğin bir kanserli birisini oynamam gerekirse asla reddetmeden oynarım. Türkan Şoray benzetmesi gibi olmasın ama benimde oyunculukla ilgili kurallarım var tabii… Aşırı derecede erotizme karşıyım örneğin. Tabii çok uç noktalardan bahsediyorum ama tamamen çıplaklık bana göre değil.” dedi.

Elçin Sangu fotoğrafları...











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir