24 Kasım 2017 Cuma

22 yaşında dünyanın konuştuğu isim Kendall Jenner

Moda dünyasına hızlı bir giriş yapan ve kariyer basamaklarını da neredeyse 'koşarak' tırmanan Kendall Jenner 22 milyon dolarlık yıllık geliri ile zirveye oturdu. Peki ama Gisele Bundchen’in 15 yıllık liderliğine son veren 22 yaşındaki top modelin sırrı ne? Jenner nasıl bu kadar hızlı yükseldi, ne giyiyor, hangi otomobili kullanıyor ve parasını nasıl harcıyor? 
İşte Kendall Jenner hakkında bilmeniz gerekenler...

Gösteri dünyasının en göz önünde yaşayan ailesinin üyelerinden Kendall Jenner, ablası Kim Kardashian'ı bile kıskandıracak bir unvanı ele geçirdi. Jenner, Forbes dergisi dünyanın en çok kazanan mankenler listesinde yıllık 22 milyon dolar ile zirveye oturdu. Moda uzmanlarına göre her ne kadar son yıllarda podyumda bir fırtına gibi esiyor olsa da aslında 22 yaşındaki Jenner öyle etkileyici bir ışığa sahip değil. Güzel olmasına güzel ama mesela Kate Moss'un gençlik yıllarında sahip olduğu doğal etkileyiciliğin yarısı bile onda yok.

Ama ailesi ve özellikle de annesinin sağlam bağlantıları sayesinde daha mesleğinin ilk adımında top model olarak anılmaya başladı. Birçok meslektaşının yıllarca hayalini kurduğu Victoria's Secret defilelerinde kolayca boy gösterdi. Uzmanlara göre bunun en önemli etkeni de kızlarının menajeri ve akıl hocası gibi çalışan anneleri Kris Jenner...
Tüm bunlar sayesinde de Kendall Jenner, daha 22 yaşındayken dünyanın en çok kazanan modeli unvanını ele geçirdi. Yani bir başka deyişle 22 yaşındaki Kendall Jenner, yaşadığı her yıl için 1 milyon doları cebine koymuş oldu. Hem de çok kısa bir zamanda.

Jenner, henüz 14 yaşındayken kendine bir mektup yazdığını katıldığı bir TV programında açıkladı. Jenner bu mektupta amacının iyi bir model olmak ve dünyadaki harika yerleri gezmek olduğunu yazmıştı. Görünüşe göre de bu amacına ulaştı.
Kendall Jenner, gösteri dünyasının en göz önünde ailelerinden birinin kızı olarak dünyaya geldi. Kim Kardashian'ın üvey kardeşi olan Jenner'ın en büyük akıl hocası ise annesi Kris Jenner. Kris Jenner, ailesinin gösteri dünyasında bu kadar tutulmasının ve dudak uçuklatan paralar kazanmasının nedeni olarak görülüyor.

Kendall Jenner'ın eski bir olimpik atlet olan babası Bruce Jenner ise cinsiyet değiştirip Caitlyn Jenner adını almıştı.
Jenner'ın yılın en büyük moda şovlarından Victoria’s Secret’ın 2017 defilesinde yer almama nedeni ise başka bir imza. 2 kere Victoria's Secret defilesine çıkan Jenner, La Perla ile milyon dolarlık bir anlaşmaya imza attı.

2009 yılndan beri modellik yapan Kendall Jenner, şimdiye kadar Givenchy, Gucci, Chanel ve Marc Jacobs gibi modaevlerinin defilelerinde boy gösterdi ve New York Moda haftasında Son 10 Yılın Moda İkonu ödülüne layık görüldü.
22 yaşındaki model kazancı kadar harcamaları ve stili ile de konuşuluyor. Jenner son olarak gittiği NBA maçına 10 bin dolarlık Saint Laurent çizmeleriyle damga vurdu.

Jenner'ın NBA meaçında olma nedeniyse sevgilisiydi. Özel hayatı merak edilen isimlerin başında gelen genç model Los Angeles Clippers'ın yıldızı Blake Griffin ile aşk yaşıyor.
Jenner'ın kazandığı parayı emlak sektörüne yatırdığı biliniyor. Genç model son olarak Beverly Hills'te 8.5 milyon dolar vererek yeni bir malikanenin sahibi oldu.

Lüks harcamaları ile konuşulan Jenner'ın en büyük tutkularından biri de klasik otomobiller. Jenner'ın en çok bilinen otomobilleri 1967 model kırmızı Mustang  ve1957 model Chevrolet Corvette.
Jenner kimi zaman yapmadığı harcamalarla da gündem oluyor. Ünlü model ağustos ayında gittiği barda bahşiş bırakmayınca eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

Ancak Jenner sadece kamera önünde ya da podyumda değil, arka planda da başarılı olmaya çalışıyor. Her zaman verdiği pozlarla çok konuşulan süper model daha önce kamera arkasına geçerek Cindy Crawford’ın kızı Kaia Gerber’in fotoğraflarını çekmiştii.
22 yaşında Forbes'un en çok kazanan mankenler listesinde zirveye oturan Kendall Jenner adından daha çok söz ettireceğe benziyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir