27 Kasım 2017 Pazartesi

Demet Akalın’dan Nursel Ergin çıkışı: Yuh sana yazıklar olsun!

İş adamı Murat Akyer'i eşinden ayırıp "Her şeye rağmen evlendik" diyen Nursel Ergin'e Demet Akalın sosyal medyadan çok sert sözler söyledi.

‘Var Mısın Yok Musun’ yarışmasıyla tanıdığımız sonrasındaysa yemek programı sunuculuğuna soyunan Nursel Ergin, nişanlısı Murat Akyer ile önceki akşam evlendi. Nursel Ergin’in “Her şeye rağmen evlendik” sözleri Demet Akalın’ın tepkisine neden oldu. Akalın, twitter sayfasına isim vermeden şunları yazdı: “Arkada kanserli bebek bırak. Üstüne evlenirken ‘Her şey inat’ de. Yuhhh yuh! Biz de bunlara prim verelim. Televizyona çıksınlar. Bize yazıklar olsun.”
AKALIN YANILDI
Demet Akalın’ın paylaşımına gelen yorumlar onun bu mesajı Nursel Ergin’e gönderdiğini ortaya çıkardı. Ancak Demet Akalın’ın kullandığı ‘kanserli bebek’ ifadesi yanlıştı çünkü kanseri yenen Murat Akyer’in çocuğu değil, ilk eşiydi.
NURSEL ERGİN HAKKINDA YAPILAN HABERLERE SERT BİR DİLLE YANIT VERDİ
Geride bıraktığımız akşam dünya evine giren Nursel Ergin hakkında çok sayıda haber yapıldı hatta Demet Akalın sosyal medya hesabından sert bir açıklamada bulundu. Bu gelişmelerin ardından sessizliğini bozan Ergin bir başka isim üzerinden şu açıklamayı yaptı: “Birbirinin aynı mantıkta asla dikkate almayacağım gündemde kalmak için ne yapacağını şaşırmış iki şahıs beni hiç ilgilendirmiyor. Diğer kanallar magazinden anlamıyor herhalde hiç başka kanalda konuşulmayan bu konuyu çevirip çevirip olayın ekmeğini yemeye çalışıyor bunlar. Üstelik olayın aslı bu değilken… Herkes kendisine baksın valla ben gülüyorum hiç etkilenmiyorum dürüstlükte kadınlıkta namusta elime su dökmeye bile layık değiller…”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir