23 Kasım 2017 Perşembe

Meryem Uzerli evleniyor

Ağustos’tan beri Mısırlı oyuncu Bassel Alzaro ile birlikte olan Meryem Uzerli, iddiaya göre önceki akşam sevgilisinden evlilik teklifi aldı. Güzel oyuncu, bu haberi de sosyal medyada yaptığı tektaş şovuyla ilan etti.

Geçen yıl "Doğru adamı seçemiyorum, sonra yine ben üzülüyorum" açıklamasıyla olay olan Meryem Uzerli, beyaz atlı prensini buldu.
Kızı Lara'nın babası Can Ateş ile işadamı Alp Özcan'la ilişkilerinde yara alan Meryem Uzerli, mutluluğu Mısırlı oyuncu ve sunucu Bassel Alzaro'da buldu.
Geçen günlerde Meryem Uzerli'nin anne ve babasıyla tanışan Bassel Alzaro, iddiaya göre Uzerli Ailesi'nden onayı alınca harekete geçti.
Hafta başında Dubai'deki sevgilisinin yanına giden Meryem Uzerli, büyük bir sürprizle karşılaştı.
Meryem Uzerli ile aşkı ağustos ayında başlayan 31 yaşındaki Mısırlı oyuncu, önceki akşam çıktıkları romantik yemekte oyuncuya evlenme teklif etti.
Sevgilisinin evlenme teklifiyle mutluluktan havalara uçan 34 yaşındaki Meryem Uzerli'nin Bassel Alzaro'ya 'evet' dediği söyleniyor.
Yemek sonrası özel şoförlü aracıyla otele dönen oyuncu, bu mutlu haberi takipçileriyle de paylaştı.
Araç içerisinde çalan şarkı eşliğinde videosunu çeken Meryem Uzerli, pırlanta tektaş yüzüğünü özellikle gözler önüne serdi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir