28 Kasım 2017 Salı

Prens Harry ve Meghan Markle nişanlandı

Prens Harry (33) ve oyuncu Meghan Markle (36) dün nişanlandıklarını tüm dünyaya duyurdu. Genç oyuncunun parmağındaki yüzük ise günün konusu oldu. Uzmanlara göre yüzüğe paha piçilemez ama bu tarz bir yüzük 260 bin TL'den başlıyor...
İngiltere tahtının beşinci sıradaki varisi 33 yaşındaki Prensi Harry, ABD'li oyuncu 36 yaşındaki Meghan Markle ile nişanlandı. Kensington Sarayı’ndaki Sunken Bahçeleri’nde basının karşısına çıktı. Bu bahçeyi tercih etmelerinin nedeni ise, Prens’in annesi Prenses Diana’nın bu bahçeyi çok sevmesi ve burada sık sık vakit geçirmesiydi…
Mutlulukları gözlerinden okunan çift, basının karşısında sadece bir buçuk dakika kaldı. Prens Harry oldukça heyecanlı görünürken, oyuncu Meghan ise kendinden emin bir tavır sergiliyordu. Sanki yıllardır bu ana hazırlanıyormuş gibi bir imaj çizen Markle, doğal tavırlarıyla da dikkat çekti.
Basının karşısına çıktıklarında neredeyse bir buçuk dakika boyunca nişan yüzüğünü gösteren Meghan Markle, oldukça şanslı bir kadın. Zira Prens Harry nişan yüzüğünü kendi tasarladı ve annesi Prenses Diana’nın mücevher koleksiyonundan iki pırlanta seçti. Kraliçe 2. Elizabet'in resmi kuyumcusu Cleve and Company tarafından yapılan yüzükte iki adet Diana'nın pırlantası bir adet de Harry için özel bir önemi olan Bostwana’dan gelen bir taş bulunuyor. Fiyatı tam olarak bilinmese de, İngiltere’nin ünlü mücevher firmaları böyle bir yüzüğün 50 bin pound’tan yani yaklaşık 260 bin TL’den başladığını belirtti. Tabii işin içinde Diana’nın pırlantalarının olduğu düşünülürse, muhtemelen bu fiyatın çok üstünde bir rakama mal olmuş olabilir… Prens William da Kate Middleton’a evlenme teklifi ederken annesinin 1981 yılında taktığı ve değeri 28 bin 500 pound yani ortalama 149 bin TL’lik bir yüzük vermişti.
Gelelim Meghan Markle’ın stiline… Nişan duyusuru için basın karşısına geçen oyuncu Beyaz bir kaban, yeşil elbise ve nude tonlarında bir stiletto tercih etmiş ya da ettirilmiş. Muhtemelen bu kıyafet günler öncesinden, kraliyetin özel stil danışmanları tarafından belirlenmiştir. Şu an satışı bulunmayan Line the Label markasının belden bağlamalı kabanı hem çok şık hem de asil duruyor. 1750 TL değerindeki Parosh marka diz üstü yeşil elbisesi de tam olarak bir lady tercihi.
Ancak elbisenin kabanın altından çıkması, görüntüyü tamamen bozmuş. Ya elbise görünmemeliydi ya da kaban biraz daha uzun tercih edilmeliydi. Aquazzura marka ten rengi 1480 TL değerindeki stilettoları ise bir başkasına ait izlenimi veriyor. Çünkü Meghan’ın ayaklarına baktığınızda, ayakkabının ayağına büyük geldiğini görebiliyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir