25 Kasım 2017 Cumartesi

Değişim Kate Middleton'ın yüzüne yansıdı

Zayıflık yüzünden olduğundan daha büyük görünen 35 yaşındaki Düşes yeni görüntüsüyle şaşırttı.
Londra Paladdium'da düzenlenen geleneksel Royal Variety galasına konuk olan Cambridge Düşesi Kate Middleton ve Prens William, Londra Palladium'daki gecenin yıldızı oldu.
Gözde modacısı Jenny Packham tasarımı, ışıltılı mavi elbisesiyle gecenin yıldızı olan Kate Middleton'ın yüzü de dikkatlerden kaçmadı.
Hamile olmasına rağmen bedeni hala eskisi gibi olan Middleton'ın yüzünün dolgunlaştığı görüldü. Aşırı zayıf olmakla eleştirilen Düşes'in yanaklarının eskisine oranla çok fazla yuvarlaklaşması dikkat çekti.

Her zaman düzenli olarak spor yapan ve kilosunu korumak için özel bir diyet programı uygulayan Kate Middleton her iki hamileliğinden sonra da çok kısa sürede eski formuna dönmüştü.
Her ikisi de çok mutlu görünen Prens William ve Kate Middleton gala gecesinde Joan Collins, Lous Tomlinson, Paloma Faith, Kelsey Grammar, Tokio Myers gibi gecenin konuğu olan sanatçılarla el sıkışıp neşeli sohbetler etti.
Royal Variety Performance adı verilen etkinlik, 1912 yılından bu yana düzenleniyor. Gala gecesine ya Kraliçe 2. Elizabeth ve eşi Prens Philip katılıyor ya da onları temsilen ailenin daha genç üyeleri.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir