25 Kasım 2017 Cumartesi

Selena Gomez yılın kadını seçildi

Justin Bieber ile yeniden aşk yaşamasıyla gündeme gelen ünlü şarkıcı Selena Gomez, Bilboard dergisi tarafından yılın kadını seçildi.

2017 yılı süresince böbrek ameliyatı, The Weeknd ile ilişkini bitirmesi ve eski sevgilisi Justin Bieber ile barışmasıyla kendine gündemde yer edinen ABD’li şarkıcı Selena Gomez, müzik dergisi Bilboard tarafından “yılın kadını” seçildi.

Bilboard Medya Grup Başkanı John Amato, konuyla ilgili olarak; “Selena sadece listelerin yükselen bir yıldızı değil, aynı zamanda genç kadınlar ona güveniyor, onlara kendilerini ifade etmeleri için ilham veriyor” dedi.

Gomez, ayrıca derginin fotoğraf çekimine de katıldı.
25 yaşındaki şarkıcının bir yıldır birlikte olduğu rapçi The Weeknd ile ayrılmasına sebep olarak, daha önce 5 yıl birlikte olduğu Justin Bieber gösterilmişti.

Son zamanlarda sıklıkla birlikte görülen ikili hakkında People dergisine konuşan bir kaynak, “ Mutlu olmalarına rağmen, ilişkilerini öncesine göre daha gizli yaşamak istiyorlar” yorumunu yaptı.

Gomez ile Justin Bieber'ın Los Angeles'taki buz hokeyi maçında dudak dudağa görüntülenmesinin ardından, ikilinin ilişkisinin yeniden başladığı resmileşmişti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir