31 Aralık 2014 Çarşamba

İdil Fırat Türk erkeklerini ayıya benzetti

Kıvanç Tatlıtuğ’la yaşadığı aşkla tanınan ve adı son dönemde önce Arda Turan’la ardından Çağatay Ulusoy’la anılan İdil Fırat’ın Türk erkekleriyle ilgili benzetmesi tartışma yarattı.

Kıvanç Tatlıtuğ’un evlilik planları yaparken ayrıldığı sevgilisi İdil Fırat’ın adı son dönemde Arda Turan ve Çağatay Ulusoy’la anılıyordu. Bu durum nedeniyle babası Önder Fırat’ın tepkisini çeken genç kadın, Arda Turan’ın İstanbul’a geldiği hafta Monaco’ya tatile gitti.

Sana öyle denk gelmiş

Tatilinden fotoğraflar paylaşan Fırat, önceki gece altında “Türkiye’de güzel kızlar ve sevgilileri” yazılı, ayıyla dans eden seksi sarışın bir kadının fotoğrafını “Sözüm tabii ki meclisten dışarı” notuyla instagram'dan yayınladı. Fırat’ın paylaşımı tartışma çıkardı. Bir takipçisi “Ayılar sana denk gelmişse bu senin seçiciliğin” mesajını atarken ona hak verenler ve “Maalesef doğru... Fakat anlayamadığım madem kızlar da bunun farkında neden hâlâ ayıda ısrar edilir. Bence kadınlar ayıları seviyor”, “Doğru tespit” ve “Para kızlarımızı bozuyor” yazanlar da oldu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir