25 Aralık 2014 Perşembe

Çok özel bir kadın çünkü...

Letonya doğumlu Viktoria Modesta, 20 yaşındayken, doktorlardan sol ayağının tamamen alınmasını istedi… Çünkü, doğuştan kalçası ve sol bacağı çıkıktı.

Ampüte model ve şarkıcı Modesta, şu sıralar ilk klibi ‘Prototype’ ile gündemde.

Ancak, çocukluğundan beri 15 kez ameliyat olan 26 yaşındaki Modesta’nın bu durumu, çocukluktan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşmasını engellemedi.

‘Engelli olmakla ilgili bildiklerinizi unutun’ diyen popstarın klip görüntüleri oldukça ilginç. Protez bacağını göstermekten de çekinmiyor. Çekinmeyi bırakın, tüm klibi de bunun üzerine kuruyor!

YouTube’da 3 milyondan fazla izlenen klip ‘bazılarımız farklı olmak ve risk almak için doğmuştur’ cümleleriyle finale eriyor.

Gösterişli, mücevherli, ışıklı yeni nesil protezleri ile çekimler yapan ve ‘ampute modası’ başlatmayı hedefleyen popstar, 14 yaşında sürekli fiziksel şiddete maruz kaldığı gerekçesiyle okuldan ayrılmış.

'Dünya beni böyle kabul etsin diye ummaktan daha fazlasını yapmam lazımdı. Bu günlere gerçekten çok çalışarak geldim. Ancak benim gibi engelli insanların içindeki gücü biliyor ve buna inanıyorum' diyor, Viktoria.

Ve ekliyor: 'Eğer size bir kurbanmışsınız gibi davranılmasını beklerseniz, en sonunda siz de bir kurban haline gelirsiniz.'

İşte Viktoria'nın çarpıcı fotoğrafları...





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir