25 Aralık 2014 Perşembe

Kiraz Mevsimi'den "Ayaz ve Öykü" gerçek hayatta aşk mı yaşıyor?

FOX TV'de ekrana gelen Kiraz Mevsimi 25. bölüm fragmanı yayınlandı. Öykü ve Ayaz evleniyor! Özge Gürel, Dağhan Külegeç, Serkan Çayoğlu ve Nilperi Şahinkaya'nın paylaştığı genç, dinamik, eğlenceli ve romantik dizi sürpriz bir bölümle ekrana geliyor. Bu arada geçtiğimiz gün Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel beraber görüntülenmesi akıllara aşk dedikodularını getirdi.

Kiraz Mevsimi oyuncuları Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel aşk mı yaşıyor Kiraz Mevsimi oyuncularının Bebek buluşması, “Yeni bir dizi aşkı mı?” sorusunu akıllara getirdi.

Öykü karakterini canlandıran Özge Gürel ile Ayaz’ı oynayan Serkan Çayoğlu, Bebek’teki bir kuaförden birlikte çıktı. Çayoğlu’nun kullandığı araca binen ikili, görüntülendiklerini fark edince gizlenmeye çalıştı. Gürel ve Çayoğlu, dizide birbirine aşık iki genci canlandırıyor. (Cenker Tezel/Hürriyet)



KİRAZ MEVSİMİ 25. BÖLÜMDE NELER OLACAK?
Öykü’nün Ayaz’a yaptığı ani evlilik teklifi herkes tarafından şaşkınlıkla karşılanır. Öykü ve Ayaz kendini bir anda evlilik hazırlıkları içinde bulurlar. Sibel ve Burcu her şeyin usulüne göre olması için düğün hazırlıklarına dalarken, Emre ve İlker de Ayaz’ın bekarlığa vedası için kolları sıvarlar.
Evlilik haberi Önem’i derinden sarsacaktır. Oğlunu kaybetme gerçeğiyle yüzleşen Önem bu işin peşini bırakmaz. Diğer yandan Şeyma evde Bülent’in iyice gözüne girmeyi başarır. Öykü-Ayaz ilişkisinin karşısında Önem’in en büyük yardımcısı olmaya devam eden Şeyma, bu sefer hiç hesapta olmayan bir şekilde Mete’yi kaybetme riskiyle karşı karşıya kalır.

Burcu’nun kendi hayatını kurma mücadelesi devam ederken, Bülent Emre’ye hiç beklemediği bir teklifle gelir. Nikah günü gelip çattığında Öykü ve ailesinin evinde mutluluk zirvededir. Bu sürpriz evlilik ile Öykü ve Ayaz sonunda kavuşacak mı?

Öykü sonunda muradınıa eriyor ve Ayaz ile evleniyor! Romantizm rüzgarlarının esip gürlediği Kiraz Mevsimi’inde yakışıklı esas oğlan Ayaz ve güzeller güzeli ama bir o kadar da nazlı esas kızı Öykü evliliğe ilk adımlarını atıyorlar.

GEÇTİĞİMİZ BÖLÜMDE NELER OLDU?
Burcu bir yandan kendi ayakları üstünde duracağı yeni hayatıyla savaşırken bir yandan da arkadaşı Öykü’ye destek olmaya çalışır. Kurduğu bu yeni hayatta İlker ve Sibel Burcu’ya destek olacaktır.Şeyma ve ailesi arasında kalan Mete, babasının tepkisi karşısında şaşkın ve umutsuzdur. Mete’nin kararı ne olacak? Mete'nin babası ise resti çekmiştir. Şeyma ile birlikte olmasını istemeyen baba Mete'ye Şeyma ve Ailesi arasında bir seçim yapması gerektiğini söyler. Tüm bu yapılanlar karşısında Mete'nin tepkisi merak edilmektedir.

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu'nun başrollerini paylaştığı Kiraz Mevsimi'nin 25. bölüm yeni bölümü ile 27 Aralık Cumartesi günü FOX TV kanalında ekrana gelecek



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir