23 Aralık 2014 Salı

Madonna'ya hayranlarından 'kablolu' destek!

Yeni albümü Rebel Hearth için kabololara sarılmış şekilde poz veren Madonna'ya Instagram'da hayranlarından 'destek' yağdı. Ünlü şarkıcı gibi olmak isteyen fanlar şekilden şekile girdi. Pop müziğin kraliçesinin 10 Mart'ta çıkacak albümdeki 6 şarkının ön siparişi şimdiden verilebiliyor. Albümün tamamı ise Mart ayında yayınlanacak ve toplam 19 şarkı olacak.

Asıl adı Louise Veronica Ciccone olan 16 Ağustos 1958 Michigan doğumlu "Pop müziğin kraliçesi" lakaplı sanatçı Madonna'nın piyasaya sürmeye hazırlandığı Rebel Hearth albümünün şarkıları geçtiğimiz haftalarda internete sızdırılmıştı. Madonna bunun üzerine Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğrafın altına, “Bu sanatsal tecavüzdür! Bu terörizmin bir türüdür. İnsanlar neden sanatsal süreci yok etmek istiyor? Neden çalıyorlar? Neden bana bitirmem ve size en iyisini sunmam için fırsat vermiyorlar?”diyerek serzenişte bulunmuştu.

Popüler müzikte hatrı sayılır bir yere sahip olan Madonna şarkılarının çalınmasını bir kenara bıraktı ve yeni albümün tadını çıkarmaya karar vermiş olacak ki Instagram hesabından kendisini hem ti'ye alanları hem de destek verenleri sayfasına taşıdı.

Fotoğrafı Mert Alaş ve  Marcus Piggott tarafınfan çekilen Madonna'nın albüm kartonetine özenen sanatçının hayranları kendisini kablolara dolayıp onun gibi görünmeye çalıştı. Madonna daha önce de Interview dergisi için Mert Alaş’a birbirinden çarpıcı pozlar vermişti.



Madonna "I love my fans creativity!!! Thanks for your support! #rebelheart #livingforlove " yazılı bir mesajla hayranlarından gelen fotoğrafları kolaj yapıp yayınladı. Sanatçının yayıladığı fotoğrafın altına yüzlerce yorum geldi.

Madonna resmi internet sitesinde yeni albümünün kapağını paylaşmış ve albümden 6 şarkının ön sipariş ile satışa sunulduğunu açıklamıştı. Satışa sunulan şarkılar Living For Love, Devil Pray, Ghosttown, Unapologetic Bitch, Illuminati ve Bitch I'm Madonna (Nicki Minaj düeti).







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir