30 Aralık 2014 Salı

Songül Karlı'yı çılgına çeviren program!

7 yıl sunduğu "Su Gibi" programını Seda Sayan'ın partneri Uğur Arslan'la yeniden yapacağını duyunca öfkelenen Songül Karlı, "Kimmiş taklitçi canım" dedi.

Songül'den Seda'ya 'taklitçi' suçlaması

7 yıl sunduğu Su Gibi programını Seda Sayan'ın partneri Uğur Arslan'la yeniden yapacağını duyunca öfkelenen Songül Karlı, "Kimmiş taklitçi canım" dedi.

Güneş'in haberine göre Songül Karlı,  Uğur Aslan'la FOX'ta 7 yıl sunduğu Su Gibi adlı evlilik programını Seda Sayan'ın Show TV'de yapacağını öğrenince küplere bindi. Sayan'ın eski partneri Arslan'la tanıtım çekimlerinden fotoğraf paylaşan ve eskiden evlilik programlarını eleştirdiğini belirten Karlı, "Taklitçi kimmiş canım? Yanındakini konuşmaya değmez. İnsanları küçümserken bir gün onun gibi olmak için çabalarsın. Hanımefendinin anlaşması varmış kanalda... Kendi bunlara teklif ediyor. 'Beyefendi olsun, yaparız' diyor. Ne kadar korkulacak kadınmışım, gülüyorum"  diye konuştu.

5 milyon TL aldı

Bu sezon 2 format deneyen Seda Sayan'ın uzun süre peşinde koşan Show TV'yle sezon başında 1 yıl için 5 milyon TL peşin paraya el sıkıştığı konuşuluyor. Show TV, geçen günlerde başka kanala geçen Bu Tarz Benim'i de hazırlayan; Sayan'ın yapımcıları Caner Erdem ve Haluk Şirin'le mahkemelik oldu.

Bunun üzerine Sayan, Su Gibi programının yapımcılarıyla anlaştı. Songül Karlı, eski partneri Uğur Arslan'a "Sayemde 7 yıl para kazandı" diyerek sitem etti.

Songül Karlı'nın hayranlarından da Sayan ve Arslan'a tepki yağdı...





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir