25 Eylül 2015 Cuma

Bar Refaeli evlendi

Yaklaşık iki aydır düzenlediği partilerle bekarlığa veda eden İsrailli top model Bar Refaeli sonunda muradına erdi... 30 yaşındaki Refaeli, işadamı Adi Ezra ile dün gece İsrail'in Hayfa kentindeki Carmel Forest Spa Resort'ta dünya evine girdi.

Refaeli ile Ezra'nın yoğun güvenlik önlemleri altında gerçekleşen düğününe yaklaşık 300 davetli katıldı. Hiçbir basın mensubunun alınmadığı törende Bar Refaeli Chloe tasarımı bir gelinlik giydi. Ünlü İsrailli şarkıcı Shlome Shabbat'ın The Beginning of the Wold (Dünyanın Başlangıcı) adlı şarkısı da geceye damgasını vurdu.

Bar Refaeli ile Adi Ezra'nın düğünüyle ilgili en çok konuşulan olay ise ne güzel modelin giydiği gelinlik oldu ne de damadın yakışıklılığı. Tören öncesinde de sonrasında da çok konuşulan ve basında da tartışılan hatta İsrail halkını kızdıran bir başka ayrıntı vardı.


Refaeli ve Ezra, İsrail Sivil Havacılık Dairesi'ne başvururak düğünün yapılacağı binanın bulunduğu bölgenin hava trafiğihe kapatılmasını istedi.  Ancak bu durum başka Ulaştırma Bakanı  Israel Katz'ı da çileden çıkardı.  Katz "Gökyüzü bütün halka aittir. Bazı ünlü kişilerin çıkarları için kullanılamaz" dese de sonunda Refaeli ve Ezra'nın isteği oldu. Çiftin evlendiği mekanın üzerindeki gökyüzü hava trafiğine kapatıldı.

Refaeli ve Ezra'nın neden böyle bir istekte bulunduğu konusunda çeşitli iddialar ortaya atıldı. İsrail basınında yer alan bir habere göre ünlü çift,paparazzilerin objektiflerinden uzak kalmak için böyle bir istekte bulundu.Bazı iddialara göre de Carmel Forest Spa Resort'un üzerindeki gökyüzünde bir sıcak hava balonu ve birkaç tane de insansız hava aracı hazır bekletildi. Bu, bir iddiaya göre güvenlik bir başka iddiaya göre de çiftin düğününü havadan görüntülemek içindi.


Bu arada ünlü çiftin evleneceği mekanın kapılarının önü de basın mensupları için kelimenin tam anlamıyla bir cehenneme dönüştü. Mekanın dış kapısı önünde saatlerce nöbet tutan basın mensupları tek bir görüntü alamadan oradan ayrılmak zorunda kaldı. 2003 yılında  Arik Weinstein ile evlenen iki yıl sonra da boşanan Refaeli, aktör LeonadoDiCaprio ile de nişanlandı. Ancakçift daha sonra yollarını ayırdı.

İsrail ve ABD basını çiftin düğününün yaklaşık 330 bin dolara mal olduğunu yazdı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir