26 Eylül 2015 Cumartesi

Dört ayda bu hale geldi

Siz de tatilde yeme - içme düzeni değişince kolaylıkla kilo alanlardan mısınız... Eğer öyleyse ünlü biri olmadığınız için mutlu hissetmelisiniz. Aldığınız kiloları sizden başka kimse fark etmeden verebilirsiniz. Ama ünlü şarkıcı Beyonce için aynı durum söz konusu değil.


Sahnelerin seksi yıldızının tatil rahatlığı içinde aldığı fazladan kilolar beslenme ve egzersiz uzmanları tarafından masaya yatırılıp yorumlandı.
Beyınce'nin Akdeniz tatilinde çekilen pozları haftalardır magazin basınının gündeminden düşmüyor. İşte buradan yola çıkan iki uzman ünlü şarkıcının geçtiğimiz Mayıs ayından bu yana yani sadece 4 ayda nasıl da kilo aldığını değerlendirdi.

Bu iki uzmana göre Beyonce, kelimenin tam anlamıyla "genişledi." İşte onların Beyonce'nin değişimi hakkındaki görüşleri.
 

Ünlülerin beslenme uzmanı Lisa DeFazio, Beyonce'nin İtalya'da çekilen pozuna bakarak Ünlü şarkıcı hakkında şunları söyledi: "Beyonce 1.69 cm boyunda. Bu pozuna bakılırsa kilosu da 66 civarında. Ancak şarkıcının 4 Mayıs'taki MET Galası'nda çekilen pozuna baktığımızda orada daha formda göründüğünü fark etmemek mümkün değil. Bence Beyonce o fotoğrafta 56 ky civarında görünüyor."
 
Beyonce kızı Blue Ivy'yi dünyaya getirdikten sonra başladığı vegan diyeti sayesinde 27 kilo vermişti. Beslenme uzmanı DeFazio bu konuda da "Bir insanın hayatı boyunca vegan diyeti uygulaması mümkün değil. Bu kadar katı diyeti bırakıp yemeye başladığınız zaman verdiğiniz kiloların büyük bölümü geri gelecektir" diye konuştu. 
 
Beyonce'nin yine tatilde çekilen pozuna bakan bir başka beslenme uzmanı ve egsersiz antrenörü Natasha Fett "Beyonce, Mayıs ayındaki MET Gala'de şimdikinden çok daha formda görünüyordu" diye konuştu.
Fett, ünlü şarkıcının dört ay öncesine göre daha kilolu göründüğünü ve hatta bacaklarında selülit gelişmeye başladığını da sözlerine ekledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir