21 Eylül 2015 Pazartesi

Esra Erol ve Demet Akalın'dan Demir Demirkan'a tepki

Demir Demirkan'ın Ayşe Arman’a verdiği röportajda 18 yıl birlikte olduktan sonra ayrıldığı Sertab Erener‘le olan ilişkisini “beşik kertmesi”ne benzetmesi Esra Erol ve Demet Akalın'ı kızdırdı.

Demir Demirkan’ın Ayşe Arman’ın bir sorusu üzerine, “Seda’yla bir yıldır birlikteyiz. Gelecek ne olur bilinmez ama mutluyuz. Sade, basit bir hayatımız var. Öteki ilişkim, beşik kertmesi gibi bir şeydi, böyle hissettiriyordu bana. Bir de bu ilişkimde proje mroje yok” cevabını verdi. Bu yanıtla başta Esra Erol ve Demet Akalın olmak üzere birçok kadının tepkisini çekti.

‘18 YIL AKLI NEREDEYMİŞ’

Esra Erol, Instagram hesabından “Demir Demirkan 18 yıllık biten ilişkisi Sertap Erener için, ‘beşik kertmesi gibiydi’ demiş. 18 yıl aklı neredeymiş acaba!!! 18 yıl dile kolay bir şeyler yaşayacak, sonra da proje birlikteliği diyeceksin yuh!!  İnsan kendine hakaret etmez! Sinirle okudum röportajı!!! Kadınlar çok daha güçlüler ilişkilerinde ve yasadıklarının arkasında duygularıyla hareket ediyorlar! Pazarlıkçı olan sanırım böyle erkekler!” yorumuyla tepkisini dile getirdi.

‘GERÇEK YÜZLERİNİ GÖRÜYORUZ’

Demet Akalın ise Esra Erol’un mesajını paylaşarak “İyi ki Ayşe Arman var da böyle adam! Pardon erkeklerin gerçek yüzlerini görüyoruz!!! Ayıp be kadın daha yeni evli!! Esra Erol çok güzel dile getirmiş aynen katılıyorum” notuyla ünlü sunucuya destek verdi.

İki ünlü isimin paylaşımlarının altına yorum yapan kadın takipçileri de Demirkan’a yönelik eleştirilerde bulundu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir