21 Eylül 2015 Pazartesi

Bu ünlülere bir zamanlar "senden adam olmaz" demişlerdi

Gösteri dünyasının ünlülerinin kariyer basamaklarının başında herkes tarafından takdir edilip alkışlandığını sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz. Belki de sizin dış görünüşlerini; söz gelimi gözlerini, saçlarını, boyunu -posunu çok beğendiğiniz o ünlüler geçmişte bazen bir yönetmen tarafından "çirkin" bulundu, bazen de "senden manken olmaz, başka iş yap" diye geri çevrildi.

Ama onlar yılmayıp mücadeleye devam etti. Sonuç mu? Onlar şimdi sinema, TV ya da moda dünyasının yıldızları.
İşte o ünlülerinin ilginç öyküleri:
'BU ÇİRKİN ŞEYİ NİYE GETİRDİN BANA!'

Bugün sadece Holywood'da değil tüm dünyada Meryl Streep denilince akan sular duruyor. Onun yeteneğine de zarafetine de şapka çıkarmayan yok. Oscar'a aday gösrerilme ve hatta heykelciği kucaklama konusunda bir tür rekorun da sahibi olan Streep geçmişte kelimein tam anlamıyla büyük bir bozguna uğradı. 1976'da King Kong'un Dino de Laurentiis tarafından çekilecek uyarlaması için oyuncu seçimine katıldı  Streep. Yönetmen Laurentiis, Streep'i pek de beğenmedi.  Yanında bulunan oğluna  İtalyanca olarak şöyle söyledi: "Bu çirkin şeyi niye getirdin bana." İtalyanca'yı akıcı şekilde konuşan Meryl Streep de yönetmene  "King Kong için yeteri kadar güzel değıilim, özür dilerim" dedi. Ama bu bozgun, Meryl Streep'i yıldırmadı elbette. Kariyeri boyunca birçok unutulmaz karaktere hayat verdi. Streep bu sezon Sıradışı Anne (Ricki and the Flash) adlı filmiyle ortalığı yıkıyor.
BİR KADIN BU KADAR MI SEKSİ OLMAZ
 
Sarah Jessica Parker denilince herkesin aklına Sex and the City dizisinin Caddie Bradshaw'ı ve eşsiz bir stil ikonu geliyor. Ama Parker, görüntüsü nedeniyle defalarca eleştiri konusu oldu. Hatta Maxim dergisi olun 2008 yılında "yaşayan en gayri seksi kadın" bile seçti. Ama bütün bunlar Parker'ın kariyerinde hızla ilerlemesine engel olmadı.
BÜYÜK BURUN ENGEL DEĞİL Kİ
Glee dizisiyle ünlenen Lea Michele'in de burnuyla derdi var. Ama öte yandan da böyle iri bir burnun bile bir insanın oyuncu olmasına engel teşkil etmediğini gözler önüne seriyor. Michele 15 yaşındayken operasyonla burnunu küçülttürmek istemiş.  Annesinin buna yanıtı ise "Peki. Ama eğer Barbra Streisand burnunu küçülttürürse sana bunun için izin veririm." Sonuçta ne Streisand ne de Michele burnunu küçülttürdü.
ONU ŞİŞMAN BULDULAR
 
Chrissy Teigen günümüzün en gözde modellerinden biri. Ama geçmişte pek de öyle değilmiş. 21 yaşındayken bir tanıtım için anlaşma yapılmış Teigen'le. Ama sonra işveren son anda vazgeçmiş. Sebebi de Teigen'i çok kilolu bulmasıymış. Teigen bugün Sports Illustrated başta olmak üzere birçok ünlü markanın tanıtım yüzü.
BU GÖZLERLE NASIL OYUNCU OLACAKSIN
 
Ozan Güven bir İkinci Bahar dizisiyle şöhreti yakaladı ve kariyer basamaklarını hızla tırmandı.Ama o da mesleğe adım atarken "sen oyuncu olamazsın" eleştirisiyle karşılaştı.Üstelik de pek hoşuna gitmeyen bir eleştiri de aldı. Ama Ozan Güven 1998 yılında ilk önemli rolünü oynadığı İkinci Bahar dizisiyle bir anda parladı. Bir çok dizide ve sinema filminde oynadı.
SENDEN MANKEN OLUR MU !
 
O dönemde Elite Model Look yarışmasının koreograflığını yapan Uğurkan Erez, manken adayı 20 kızın içinden sadece birisinin istediği şeyleri yapmadığını fark etti. Ve deneyimli koreograf o kız hariç diğer 19'unun manken olabileceğini söylemiş. Ancak yıllar sonra Neşe Erberk'in yanına gittiğinde yeni mankenler içinde biri onu çok şaşırtmış. Çünkü o manken, Bundan manken olmaz dediği deniz akkaya'dan başkası değilmiş. Akkaya bugün podyumun yaşayan efsanelerinden biri. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir