15 Eylül 2015 Salı

Bir hata yaptılar kimse unutmadı

Gösteri dünyasının ünlüleri ne kadar iyi ya da yardımsever olmayas çalışırlarsa çalışsınlar yaptıkları en küçük bir hata bile yıllarca unutulmuyor. Belki de sırf bu kadar ünlü oldukları için belki başkası yapsa çoktan hafızalardan silinecek en küçük bir hareketleri bile kuşaklar boyu anlatılıyor. Üstelik her fırsatta kelimenin tam anlamıyla ısıtılıp ısıtılıp önlerine getiriliyor.

İşte ünlülerin asla unutulmayan ve hiç affedilmeyen o hataları.
O MESAJLAR BASINA YANSIYINCA
James Franco son dönemin en sevilen aktörlerinden biri.. Ama birkaç yıl önce 17 yaşındaki bir genç kızla sanal ortamda yaptğı yazışma basına yansıdı ve ne zaman Franco ile ilgili bir gelişme olsa hep gündeme geldi. 35 yaşındaki Franco Instagram'da yazıştığı 17 yaşındaki bir genç kızın telefon numarasını istedi. Ona nerede kaldğını ve kendisiyle buluşmak isteyip istemediğini sordu.  Bu yazışmaların görüntüleri de içeriği de basına yansıdı. Aktör ne kadar özü dilerse dilesin hiçbir işe yaramadı.
O ÖPÜCÜK HİÇ UNUTULMADI
 
Angelina Jolie, dünyanın en yardımsever ünlülerinden biri. Fakir ülkelerden çocuk evlat edindi, dünyanın dört bir yanındaki yoksul insanlar için yardım topladı. Zaten yıllardır Birleşmiş Milletler'in İyi Niyet Elçisi olarak da görev yapıyor. Ama 2000 yılındaki Oscar töreninde erkek ardeşine verdiği öpücük nedeniyle çok eleştirildi ve bu yaptığı aradan geçen yıllara rağmen hiç unutulmadı.
İKİ KADINLA GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI
 
1988 yılında aktör Rob Lowe, öyle bir skandala karıştı ki... Georgia'da 16 ve 22 yaşlarında iki kadınla buluşan Lowe onlarla bir gece geçirdi. Bu gecenin ayrıntılarını içeren ve gizlice çekilen bir video ortaya çıkınca da aktör çok zor günler geçirdi. Her ne kadar Georgia'da 16 yaşında bir kız yetişkin kabul ediliyor olsa da Rob Lowe bu yaptığı yüzünden hep suçlandı.
TACİZ SUÇLAMASI
 
Billy Cosby ise yıllar önce işlediği ileri sürülen taciz suçlamalarıyla gündeme geliyor son dönemde. Gün geçmiyor ki bir kadın herhangi bir gazeteye demeç verip Cosby'nin gençlik yıllarında kendisini taciz ettiğini söylemesin. Şimdiye kadar bu kadınların sayısı 40'a ulaştı. Her ne kadar Bill Cosby bir ceza almasa da birçok kişi onu gördüğünde kafasında soru işaretleri beliriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir