30 Eylül 2015 Çarşamba

Üvey ablanın eşiyle şaşırtan yakınlık

Şaşırtan yakınlık... Geçen yıl henüz 25 yaşındayken hayata veda eden İngiliz model Peaches Geldof'un kocası Thomas Cohen ile eşinin üvey kardeşi Tiger Lily Hutchence Geldof'un yakınlığı şaşırttı.

Cohen ve Hutchence Geldof, Güney Fransa'daki aile tatilinde objektiflere takıldı.  Tiger Lily Hutchence Geldof'un sevgilisi Charlie Creseatian'ın da eşlik ettiği ikili; uzun süre birbirlerine sarılarak denizde kaldı. Thomas Cohen ve Tiger Lily Hutchence Geldof'un yakınlığı görenlerin kafasında soru işaretleri yaratsa da aileye yakın kaynaklar ikilinin çok iyi dost olduğunu söylüyor.
 
Geldof ailesinin bir arkadaşı, iki çocuğunun annesi Peaches Geldof'u 17 ay önce aşırı dozda uyuşturucudan kaybeden Thomas Cohen'in teselliyi Geldof ailesinde bulduğunu söyledi. Aynı kişi "Thomas ile Tiger Lily'nin ilişkisi ağabey- kardeş gibi. Thomas, kaybettiği eşinin acısını onun ailesiyle yakın kalarak azaltmaya çalışıyor" dedi.
 
Geçen yıl nisan ayında evinde ölü bulunan Peaches Geldof; müzisyen Bob Geldof ile kendisi de erken yaşta hayata veda eden TV sunucusu Paula Yates'in üç kızından biri.  Thomas Cohen ile evli olan Peaches Geldof, Phedra ve Astala adında iki erkek çocuk annesiydi.
 
Tiger Lily Hutchence Geldof ise  Bob Geldof'un eski eşi Paula Yates'in bir döneme damgasını vuran INX grubunun solisti Michael Hutchence ile ilişkisinden dünyaya geldi. Ancak, Tiger Lily'nin babası 1997'de  annesi de  2000 yılında hayata veda edince Bob Geldof, küçük yaşta kimsesiz kalan kızı evlat edindi. Tiger Lily Geldof, Peaches Geldof'un yanı sıra manken Pixie Geldof ile Fifi Trixibelle Geydof'un da üvey kardeşi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir