6 Kasım 2017 Pazartesi

Beyonce, ormanların kraliçesi oluyor

Tekrar çekilecek "Aslan Kral" efsanesine gidecekler Beyonce süprizi ile karşılaşacaklar.
Animasyon filmleri tarihinde bir dönüm noktasıdır The Lion King (Aslan Kral). Animasyon izlemekten hoşlanmayanların bile bu filmi soluksuz izleyip duygulanmamış olmaları olanaksızdır. Bizim neslin en şanslı olduğu noktalardan biri de bu filmi sinemada izleyebilmiş olmaktır… Çocukluğumuza dair hatırladığımız belki de en güzel, en duygusal anılardan biridir Aslan Kral.
Oscar, Altın Küre ve daha nice ödüle sahip bu muhteşem film sadece Türkiye'de bile yüz binlerce kişi tarafından izlenmişti. Shakespeare'in Hamlet oyunundan etkilenilerek çekilen bu müthiş film; müzikleri, senaryosu ve her detayıyla kalbimizde bambaşka bir yere sahiptir. Evet hazır olun! Biz Aslan Kral hayranları için müjdeli bir haberim var.

ASLAN KRAL YENİDEN ÇEKİLİYOR
Tekrar çekilecek “Aslan Kral” efsanesine gidecekler Beyonce süprizi ile karşılaşacaklar. Disney dünyasına yabancı olmayan Beyonce, 2013 yılında da Disney’in Epic filminde Queen Tara’yı seslendirmişti.
Dünyada Iron Man’in yönetmeni olarak tanınan, animasyon denilince akla gelen ilk isim Jon Favreau’nun yönetmenliğini yapacağı filmde Beyonce’u ikna çalışmaları başarılı olmuş görünüyor. Hamile olarak çıktığı Grammy’de muheteşem bir performans sergileyen ünlü isim Nala rolünü canlandıracak.
Cadillac Records’ta Etta James’i canlandırarak harika bir performans sergileyen Beyonce sinemaya da hiç yabancı değil.
Diğer bir yandan Aslan Kral’da seslendireceği Nara karakterinin büyük bir role sahip olduğunu söyleyemeyiz. Simba’nın çocukluk arkadaşı olan Nala sonradan Simba’nın eşi oluyor. 1994 yılındaki orijinal filmde pek fazla ekranda görünmeyen Nala, şimdi Beyonce ile beraber daha fazla görünür olabilir. Beauty and the Beast’te olduğu gibi bu yapıma da birkaç şarkı (daha doğrusu Nala’nın rolüne) eklenebilir.
Lion King filminde yer alacağı kesinleşen diğer isimler ise Donald Glover ve James Earl Jones.
2019’da çekimlerine başlanması planlanan filmin vizyon tarihi ise henüz belli değil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir