3 Kasım 2017 Cuma

Gigi Hadid'den Müslümanlarla ilgili ırkçı tweet'e cevap

ABD'li gazeteci Laura Loomer twitter adresinden Müslümanlarla ilgili ırkçı paylaşımlarda bulundu. Cevap ise Victoria's Secret modeli Gigi Hadid'ten geldi...

ABD’de ırkçı paylaşımlarıyla gündeme gelen Laura Loomer, bu kez baltayı taşa vurdu.
Victoria's Secret meleği Gigi Hadid Loomer’a uzun süre unutamayacağı bir ders verdi. Gigi Hadid’in cevabı kısa sürede binlerce beğeni aldı.
Loomer paylaşımında "Müslümanlar DEAŞ’ın saldırı düzenlediği New York sokalarında çarşaflarla dolaşarak bunu herkesin gözüne sokuyor. Saldırı düzenlenen bölgede çarşafla dolaşmama terbiyesine sahip olduklarını düşünürsünüz…Ama değiller. Bahse girerim bunu yapmaya bayılıyorlar.” şeklinde skandal ifadeler kullandı.
Loomer’in ırkçı söylemlerine cevap ise süper model Gigi Hadid’ten geldi.
Hadid Loomer’e cevap olarak "Laura, seninle muhatap olmaktan nefret ediyorum, ama sana söylemeliyim, sen lanet olası bir moronsun" ifadelerini kullandı.
Gigi Hadid ve kardeşi Bella Hadid İsrail’den sınırdışı edilen ve ailesiyle birlikte ABD’ye göç eden Filistinli gayrimenkul geliştirme uzmanı Muhammed Hadid’in kızları. Ablasının izinden giden Victoria’s Secret modeli kardeşi Bella Hadid, dini inancı ve Filistin kökeni hakkında "Müslüman olmaktan gurur duyuyorum" demiş ve bu sözleri ile sosyal medyada gündem olmuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir