9 Aralık 2014 Salı

Işın Karaca Nasıl zayıfladı?

Işın Karaca 25 kilo verdi ve yeni halinin fotoğraflarını Instagram'da paylaştı. Peki Işın Karaca kimdir?

Şarkıcı Işın Karaca yaptığı diyet ile şaşırtıyor. 25 kilo veren ve 36 bedene düşen Işın Karaca, Haşimato tiroidi hastalığı ve metabolizma sorunları sebebiyle sık sık kilo alıp veriyordu. Peki bu sefer Işın Karaca nasıl zayıfladı? Kilolarından toptan ve kalıcı olarak kurtulmak isteyen Işın Karaca mide ameliyatı oldu. Operasyonun ardından 25 kilo veren Işı Işın Karaca, zayıflamaya devam ediyor. Yeni yılda sevgilisi Tuğrul Odabaş’la evlilik planı yapan Işın Karaca, Instagram’da paylaştığı fotoğrafları sonrası takipçilerinden övgü mesajları aldı.

IŞIN KARACA KİMDİR?
1973 yılında Londra’da doğan Işın Karaca, Kıbrıslı restoran işletmecisi Şeniz Büyükkaraca ile Afyonlu emlakçı olan Ali Büyükkaraca’nın ilk çocuğudur. Işın Karaca İngilterede Müzikal Tiyatro üzerine eğitim gördü.  Müzik kariyerine ise Panik Atak adlı grup ile başlamıştır ama bu grup albüm yapamadan dağılmıştır. Işın Karaca ilk Yıldız Tilbe’nin vokalistliğini yapmıştır. Hülya Avşar sayesinde Sezen Aksu le tanıştıktan sonra ise onun vokalistliğini yapmaya başlamıştır.

İki kere Eurovision Türkiye elemelerine katılan Işın Karaca, 2000 yılında ‘Bir Kırık Sevda’ ve 2001 yılında ‘Kaderimsin’ adlı şarkılarla Türkiye elemelerini kazanamadı ama OGAE İkinci Şans Yarışmasında Türkiye’yi temsil etti.

Işın Karaca üç albüm dışında birçok projeye de katkıda bulunmuştur. Tema Vakfının Bir Milyar Meşe projesi için bestelenen “Meşe Şarkısı”nı diğer sanatçılarla beraber yorumladı. Herkül animasyon filminin Türkçe şarkılarını da seslendiren Işın Karada birçok reklam jingle’ı seslendirmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir