1 Kasım 2017 Çarşamba

Yol Arkadaşım filminde Acun Ilıcalı'nın şaşırtan rolü

Yol Arkadaşım filminde Acun Ilıcalı'nın hangi rolde oynadığı belli oldu. Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın filmi Yol Arkadaşım'da Acun Ilıcalı'nın oynadığı sahne yayınlandı.


Yeni filmleri Yol Arkadaşım'ı O Ses Türkiye sahnesinde anlatan Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak, filmde Acun Ilıcalı'nın da rol aldığını açıkladılar.
Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak, Cumartesi akşamı yayınlanan O Ses Türkiye'ye konuk oldu ve Acun Ilıcalı'ya sürpriz yaptı. Çekimleri yaz aylarında Ayvalık'ta yapılan Yol Arkadaşım filmi setini ziyaret eden Acun Ilıcalı, filmde kısa bir rolde de oynadı. Acun Ilıcalı'nın Yol Arkadaşım filmindeki görüntüleri O Ses Türkiye'de yayınlandı.
BKM Film yapımı Yol Arkadaşım filmi, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’un mizah dolu yolculuğunu 27 Ekim 2017’de vizyona girdi. Yol Arkadaşım'da İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç, Eda Ece, Aslı Bekiroğlu, Emre Kınay başrollerde oynuyor.
YOL ARKADAŞIM FİLMİ KONUSU
Başarısız bir ilaç mümessili olan Onur’un kurban bayramına üç gün kala üç zor hedefi vardır; Ayvalık’taki kız arkadaşının ailesiyle tanışmak, kovulduğu işini geri kazanmak ve ilk iki hedefi yol arkadaşı Şeref’e rağmen başarmak. Bir telefon uygulamasıyla tanışan ve tek ortak noktaları gidecekleri istikamet olan Onur ve Şeref’in eğlence ve macera dolu yolculuğu, izleyen herkese kurduğu hayal ile yaşadığı hayat arasındaki farkı sorgulatacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir