24 Haziran 2016 Cuma

Ebru Gündeş hakkında zorla getirme kararı çıkarıldı

Beykoz Kanlıca'daki yalılarında, Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na aykırı tadilat yaptırdığı iddiasıyla iş adamı Rıza Sarraf, eşi Ebru Gündeş ve bu işleri yaptığı belirlenen Hakkı Süha Gökdemir'in 3'er yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada Gündeş hakkında zorla getirme kararı verildi.


Sanık Ebru Gündeş Sarraf'a duruşma gününü bildiren davetiye çıkaran mahkeme, ünlü sanatçının mazeret bildirmeden gelmemesi üzerine bir sonraki duruşmaya zorla getirilmesine karar verdi.

Geçtiğimiz aylarda başlayan dava kapsamında Reza Zarrab eşi Ebru Gündeş ve bu işleri yürüttüğü belirlenen Hakkı Süha Gökdemir hakkında 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmalarına başlanmıştı.

Beykoz 1.Asliye Ceza Mahkemesinde gerçekleştirilen duruşmaya sanıkların avukatları katılmıştı. İşleri yürüttüğü belirlenen Gökdemir, Zarrab'ın yalıları satın aldıktan sonra kendisinden talimat yapılmasını istediğini belirterek: 'Ben de inşaat mühendisi olduğum için 116 ada 5 parsel için izin alabileceğimi söyledim.' diyerek kendisini savunmuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir