22 Haziran 2016 Çarşamba

Harun Kolçak yoğun bakıma kaldırıldı

Pop müziğin efsane ismi Harun Kolçak Maslak Acıbadem Hastanesi'ne yoğun bakıma kaldırıldı. Sanatçının son durumunun ise ağır olduğu gelen bilgiler arasında.


61 yaşındaki pop müzik sanatçısı Harun Kolçak yoğuma kaldırıldı. Durumu ağır olan sanatçının babası Eşref Kolçak oğlunun durumunu şu sözlerle anlattı:"Dün Şişli Etfal hastanesine kaldırıldı, durumu çok ağır. Daha sonra da Maslak Acıbadem Hastanesi'ne götürüyoruz.

"Ünlü sanatçının prostat kanseri nedeniyle ameliyat olduğu, ameliyat sonrası bağırsaklarından enfeksiyon kaptığı ve bu yüzden durumunun ağırlaştığı öğrenildi.


Harun Kolçak kimdir?

Sinema sanatçısı Eşref Kolçak'ın oğlu olan 61 yaşındaki Harun Kolçak, 1991 yılında Onno TUnç ile ortak yaptığı 'Gir Kanıma' albümüyle çıkış yakaladı. Albümlerinin çoğunda söz ve müziğin kendisine ait olması sanatçının kariyerine önemli bir etken oldu. Kolçak 2012 yılında ise 'Yeniden Doğuyorum' adlı solo albüm çıkardı. Ekim 2013 yılında Harun Kolçak&Rock Off isimli grup kuran efsane isim ilk performansını ise Can Güney, Yusuf Tunceli ve Orkun Gezer'le birlikte Okan Bayülgen'in Makina Kafa adlı programda verdi.

Albümleri

Beni Affet

En Büyük Aşk

Yanımda Kal

Teslim Oldum

Yaşasın

Müzisyen

Yeniden Doğuyorum

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir