22 Haziran 2016 Çarşamba

Yunus Günçe Adrian Brody ile

Oscar ödüllü oyuncu Adrian Brody ile fotoğraf paylaşan Yunus Günçe'ye yorum yağdı.


Survivor 2016’dan geçtiğimiz haftalarda elenen Yunus Günçe sosyal medyada paylaştığı fotoğrafla tüm dikkatleri üzerine çekti.

Survivor 2016’ya damga vuran isimlerden biri olan Yunus Günçe Oscar ödüllü oyuncu Adrian Brody ile çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Yunus Günçe fotoğrafın altına “Soldaki benim! Adrian Brody baby! Aman tanrım, selamı var!” notunu düştü. İkili arasındaki benzerlik takipçilerinin de dikkatlerinden kaçmadı. Hayranları Yunus Günçe’nin fotoğrafının altına, “Bu nasıl benzerlik”, “Çok benziyosunuz”, “Aynı sen abi” şeklinde yorumlar yağdırdı.
Adrian Brody Kimdir?

14 Nisan 1973 doğumlu, Oscar ödüllü Amerikan sinema oyuncusu.

Annesinin çektiği fotoğraflarda sık sık yer alarak kamera karşısında rahat olmaya alışan ve daha çocuk yaşta aktör olmayı kafasına koyan Adrien Brody, 12 yaşında arkadaşlarının doğum günü partilerinde, The Amazing Adrien adıyla sihir gösterileri yapardı. Bu yeteneği, onu izleyen annesinin dikkatini çekti ve böylece oyunculuk eğitimi almasına karar verildi.

2002 yılında Piyanist filmindeki Władysław Szpilman rolüyle en iyi erkek oyuncu ödülünü aldı. Oskar ödülleri, en iyi aktör kategorisinde 29 yaş 343 günlükken elde ettiği ödülle bu alandaki en genç oyuncudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir