24 Haziran 2016 Cuma

Kate Middleton neden olduğundan daha yaşlı görünüyor

Hiç dikkat ettiniz mi dünyanın en gözde insanlarından biri olan Cambridge Düşesi Kate Middleton, daha 34 yaşında ama özellikle de bazı dönemlerde en az 10 yaş daha büyük görünüyor. Bu durum, özellikle de Düşes'in Prens William ile birlikte katıldığı bir yardım toplantısında iyice gözler önüne serildi. Çocuklar yararına faaliyet gösteren bir derneğin düzenlediği toplantıya daha önce de giydiği Jenny Peckham tasarımı kıyafetiyle katılan Middleton'ın yüzündeki özellikle de alnındaki derin çizgiler dikkatlerden kaçmadı.


Elbette onunla ilgili her konuda olduğu gibi bu da Middleton'ın attığı adımları takip edenlerin ilgisini çeken noktalardan biri. İşte Middleton'ın olduğundan çok daha büyük görünmesinin nedenleri hakkında ortaya atılanlar.


Bazı kişilere göre Middleton'ın bu olgun görüntüsünün ardındaki sebep tamamen genetik. Bunu savunanlar Düşes'in kardeşi Pippa Middleton'ı örnek gösteriyor.


Pippa Middleton daha 32 yaşında ama ablasından bile çok daha olgun görünüyor. Bu görüşü savunanlar, iki kardeşin bu özelliklerini annelerini Carole Middleton'dan aldığını ileri sürüyor.
Kate Middleton'ın sahip olduğu bütün doğal ışıltısına rağmen olgun görünmesinin nedenini giyim tarzına bağlayanlar da var.


Middleton'ın konumu gereği takip etmek zorunda kaldığı giyim tarzı onun enerjik bir genç kadın gibi görünmesinin önündeki en büyük engellerden biri.


Middleton'ın olduğundan daha yaşlı görünmesini onun abartılı zayıflığına bağlayanlar da var.
Bu görüşü savunanlara göre Middleton özellikle de doğumlarından sonra diyet yaparken aşırıya kaçtı. Bu da onun yaşlı görünmesine sebep oluyor.


Onlara göre Middleton 5 ya da 6 kilo alırsa daha sağlıklı ve olduğu yaşta görünecek.

Bazı kişilere göre de Middleton, alnındaki çizgileri önlemek için botoks yaptırmalı.


Düşes'in görüntüsü ile ilgili daha ilginç görüşler de var. Bunlara göre Middleton öyle "genç" bir kadın değil. 30'u geçen herkes gibi o da tam bir yetişkin.


İki çocuğu ve üstesinden gelmek zorunda olduğu sorumlulukları var.

Bu yüzden o da herkes gibi zaman zaman kötü gününde olabiliyor. Bu ruh hali de onun olduğundan daha yaşlı görünmesine sebep oluyor. Hürriyet




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir