24 Haziran 2016 Cuma

Xenia Deli'nin gelinliği düğün törenine damgasını vurdu

Şimdiye kadar gittiğiniz düğünleri unutun. Çünkü birazdan adeta o anı yaşayacağınız bir düğünden karelere tanıklık edeceksiniz. Özellikle gelinliğin kuyruk kısmının şu zamana kadar eşi benzeri görülmedi.



Onu ilk Kanadalı pop şarkıcısı Justin Bieber'ın What Do You Mean klibinden hatırlarız görünce. Klipteki cesur sahneleriyle de genç model Xenia Deli uzun süre konuşulmuştu. Deli, kendisinden 36 yaş büyük Mısırlı iş adamı Ossama Fathi Rabah Al-Sharif'le muhteşem bir düğün ve nikah töreniyle dünyaevine girdi.

Yunanistan'ın Santorini adasında evlenen Türk bir baba ile Moldov bir annenin kızı olan 26 yaşındaki Xenia, törende Zuhair Murad'ın diktiği gelinliği giydi.


Bir dönem Victoria's Secret ve Playboy dergisi içinde modellik yapan Deli'nin gelinliğinin özellikle de arka kısmı metrelerce kumaş ve dantelden oluştu.


Tüm dünya basınında konuşulan bu düğünün masrafı ise 800 bin sterlinden fazla paraya yani Türk Lirası karşılığı 3 milyon 205 bin TL'ye mal oldu.


Xenia, hayatını birleştiği Mısır kralı Al-Sharif ile geçtiğimiz yaz ayından bu yana ilişkisini sürdürüyordu. İş adamının genç eşine verdiği elmaslar ve lüks arabalar bir dönem çok konuşulmuş, magazin basınında geniş yer bulmuştu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir