27 Haziran 2016 Pazartesi

Yağmur Sarıoğlu ve Kerimcan Durmaz 270 km hız yaptı

Sosyal medyada 1 milyon kişi tarafından takip edilen yaz partileri, dans figürleri ve DJ şovlarıyla dikkatleri üzerine çeken, eğlenceli videolarıyla da herkesin yakından takip ettiği Kerimcan Durmaz, Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu ile yaptığı paylaşımda 270 kilometre hıza ulaşınca hayranlarını korkuttu.



Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu resmen hız tutkunu çıktı. Geçtiğimiz aylarda eşi tarafından hediye edilen Lamborghini marka araçla ile otobanda 270 kilometre hız yapan Yağmur, Kerimcan Durmaz'la birlikte sosyal medyayı salladı.

Pilotluk eğitimi alarak özel bir havayolu şirketinde işe başlayan Sarıoğlu, marka spor otomobilleri ve motosikletiyle zaman zaman gündeme geliyor. Sarıoğlu bu kez havada yaşadığı hız deneyimini yerde deneyince ortaya bu görüntüler çıktı. Yakın arkadaşı Kerimcan Durmaz'la birlikte Çeşme-İzmir otobanına çıkan Yağmur, tam 270 kilometre hıza çıktı. Bu denemesini Snapchat'ten yayınlayan
Kerimcan'ın 'Yağmur, korkuyorum' çığlıkları büyük yankı uyandırdı.

Geçtiğimiz günlerde de Amerika'da tatil yapan Yağmur Sarıoğlu, Las Vegas'taki bir binanın 108. katından atlamış ve o anları Instagram hesabından takipçileriyle paylaşmıştı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir