24 Haziran 2016 Cuma

Gizem Karaca sevgilisi Kemal Ekmekçi ile Çeşme'de

İstanbul Sokakları dizisinde Nazlı karakterini canlandıran Gizem Karaca dizisinin final yapmasının ardından soluğu Çeşme'de aldı. Sevgilisiyle deniz, kum ve güneşin keyfini çıkaran Karaca görüntülendiğini fark edince hızlıca locasına gitti.


Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Çeşme ve Bodrum başta olmak üzere birçok tatil cenneti ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor. İstanbul Sokakları dizisinde başrol oynayan Gizem Karaca da dizinin final kararı almasının ardından tatil sezonunu Çeşme'de açtı.

Sevgilisi Kemal Ekmekçi ile güneş ve denizin tadını çıkaran Karaca, habercilerin görüntü aldığını fark edince apar topar locasına gitti.

Ekmeçi de sosyal medya hesabından sevgilisiyle tatilden kareler paylaşarak 'Mutlu Yaz' notunu düştü. Aynı fotoğrafı Karaca ise 'İyiki varsın' notuyla paylaştı. Gizem'i Instagram hesabında 663 bin takip ederken, Kemal'i ise yaklaşık 10 bin kişi takip ediyor.

Zaman zaman da yine sevgilisiyle şehir dışında kısa süreli iş tatiline çıkan Gizem Karaca anlarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşıyor. Çift, geçtiğimiz aylarda bu yaz evlenecek misiniz? sorusuna 'henüz evlenmeyi düşünmüyoruz' açıklamasını yapmıştı.

Gün içerisinde birçok kez denize girip çıkan Karaca, çevredekilerin de ilgi odağı oldu.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir