23 Haziran 2016 Perşembe

Katie Holmes'un sırrı ortaya çıktı

Tom Cruise'la boşanmalarının ardından adı hiçbir aşk dedikodusuna karışmayan ve özel hayatına bir hayli dikkat eden oyuncu Katie Holmes'un üç yıldır aktör Jamie Foxx'la birlikte olduğu ortaya çıktı. Çift, eski eş Tom Cruise'un bu ilişkiye nasıl tepki vereceğini bilemedikleri için bunu bir sır olarak tutuyor.


37 yaşındaki ünlü oyuncu Katie Holmes'un üç yıldır ünlü aktör Jamie Foxx'la birlikte olduğu iddiaları doğruluk kazandı.

Foxx'un yakın arkadaşı, Real Houseviwes of Atlanta şovunun yıldızlarından Claudia Jordan, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda, Foxx'la hiç beraber olup olmadıkları sorulduğunda şu yanıtı verdi: 'Jamie benim çok yakın arkadaşım, onunla hiç beraber olmadık. O zaten Katie'yle (Holmes) çok mutlu'.

Jordan'ın bu açıklamayı yapmasına rağmen Holmes ve Foxx tarafından bu ilişkiye dair bir doğrulanma gelmedi. Pek çok kez magazin basınının sorularına maruz kalan Foxx, 'Üç yıldır bana bu soruyla geliyorsunuz ancak aramızda hiçbir şey yok, biz sadece çok yakın arkadaşız ve birlikte çalışıyoruz' diyerek iddiaları yalanlamıştı

Katie Holmes'un menajeri ise Holmes'un yeniden hamile olduğu ve Foxx'la evleneceği yönündeki haberleri reddetse de, Jordan gibi ikiliye yakın pek çok kaynak bu ilişkiyi doğruluyor: 'Onlar yıllardır birlikteler, bu gerçek yakın arkadaş çevresinde biliniyor. Ancak birlikte görüntülenmek ve haber olmak istemiyorlar. Katie, Tom'un bu ilişkiye çok sert bir tepki vermesinden çok korkuyor.'

Katie Holmes, geçtiğimiz günlerde Foxx için düzenlenen sürpriz doğumgünü partisine katılmış, kısa bir süre sonra da aktörün 6 yaşındaki kızı Annalise ile birlikte görülmüştü.

Çiftin yakın bir zaman içinde sade ve küçük bir törenle evlenecekleri konuşuluyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir