23 Haziran 2016 Perşembe

Serenay Sarıkaya tatil sezonunu annesiyle birlikte açtı

Bir reklam filminde tanışıp aşk yaşamaya başladığı Kerem Bürsin'le evlilik yolunda ilk adımı sevgilisinin ailesiyle tanışarak atan Serenay Sarıkaya, annesi Ümran Sarıkaya ile birlikte tatilini sürdürüyor. Geçtiğimiz aylarda sevgilisiyle 3 ay ABD'de tatil yapan Sarıkaya şimdi tüm zamanını Marmaris'te annesine harcıyor.


Şu sıralar Kerem Bürsin'le aşk yaşayan Serenay Sarıkaya ABD tatilinin ardından Türkiye'ye dönmüştü. Sevgilisiyle birlikte zaman kaybetmeden Rumelihisarı Acarkent'te Şahan Gökbakar'ın kiraya çıkardığı eve bakan çift evlilik sorularını yanıtsız bırakmıştı.

Sarıkaya şimdi annesi Ümran Sarıkaya ile birlikte Marmaris Sabrina's Haus'ta tatilin keyfini çıkarıyor.

Loca'da bikinili görüntülenen anne-kız formunu korumak içinde su ve meyve ile besleniyor.
Serenay Sarıkaya tatil öncesi sevgilisi Kerem Bürsin'in ailesiyle tanışmış, sosyal medyada paylaşılan kare kısa süre içerisinde binlerce beğeni almıştı.

24 yaşındaki Sarıkaya ile 29 yaşındaki Bürsin tatilin dışında bir de birlikte rol alacakları aşk filmine hazırlanıyor. Popüler çiftin oynayacağı Günaydın Sevgilim'in senaryosunu ise Yılmaz Erdoğan kaleme alıyor. Ünlü ikili gerçek hayatta olduğu gibi filmde de iki aşığı canlandıracak.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir