3 Haziran 2016 Cuma

Paramparça'nın Dilara'sı da evleniyor

Paramparça dizisinin Dilara'sı Ebru Özkan, kendi gibi oyuncu sevgilisi Ertan Saban ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor.



Erkan Petekkaya ile başrollerini paylaştığı Paramparça dizisiyle büyük beğeni toplayan oyuncu Ebru Özkan ve Ertan Saban evlenmeye hazırlanıyor.Ünlü çiftin evlilik haberini yakın arkadaşları oyuncu Alper Kul duyurdu.Çift mutluluklarını bu fotoğrafla duyurdu.


Derya Karadaş ve Haki Biçici'nin dün akşam yapılan düğün törenine eşi Aylin Kontente ile eşlik eden Alper Kul sürpriz evlilik haberinin müjdesini verdi.Alper Kul, "Ertan Saban'ın da düğünü var" diyerek Ebru Özkan ve Ertan Saban'ın da bu hafta nikah masasına oturacağını ifade etti.Ebru Özkan Star TV'nin sevilen Paramparça dizisinde Dilara rolüne hayat veriyor.
Ebru Özkan gibi oyuncu olan sevgilisi Ertan Saban ise Kanal D ekranlarında yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde oynuyor.

EBRU ÖZKAN KİMDİR?
18 Kasım 1978 yılında Ankara'da doğdu. Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi okudu. Mezun olduktan sonra birçok dizive sinema filminde rol aldı. Bunun dışında modellik yaptı. Özkan'ın ilk rol aldığı film; Kabuslar Evi:Bir Kış Masalı'dır.
Ebru Özkan'ın oynadığı filmler arasında; Paramparça, Not Defteri, Hayatımın Rolü, Anneler ile Kızları, Hanımın Çiftliği, Çınar Ağacı, Güldünya, Kara İnci, Gözyaşı Çetesi, Kabuslar Evi:Bir Kış Masalı yer almaktadır.

ERTAN SABAN KİMDİR?
Ertan Saban, 4 Aralık 1977'de, Makedonya'da doğdu. Saban, uzun bir süre kardeşi Erman Saban ile birlikte Makedonya Türk Tiyatrosu'nda çeşitli oyunlarda sahneye çıktı.
Saban, Sultan Makamı, Sağır Oda, Savcının Karısı, Elveda Rumeli, Sakarya Fırat gibi dizilerde ve Gölgesizler, Başka Semtin Çocukları adlı sinema filmlerinde oynadı.
En son Ali Atay'la birlikte "Mutlu Ol Yeter" isimli dizide rol aldı.Ünlü sanatçı şimdilerde "Kurtlar Vadisi Pusu" dizisinde "Gölge" karakterini hayat veriyor.
Oyuncu Ertan Saban, 2008 yılında, "Başka Semtin Çocukları" filmiyle, 4. Kaunos Altın Aslan Film Festivalinde "En İyi Erkek Oyuncu Ödülünü" almaya hak kazanmıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir