2 Haziran 2016 Perşembe

Taylor Swift ile Calvin Harris ayrıldı

Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Taylor Swift ile Dj Calvin Harris 15 aylık ilişkilerine son noktayı koydu. People dergisi tarafından açıklanan ayrılık haberinde ilişkiyi bitiren tarafın Harris olduğu iddia edildi.


Müzik dünyasının en çok kazanan çifti Taylor Swift ile Dj Calvin Harris ayrılık kararıyla hayranlarını şoka uğrattı.

Swift ve Harris çiftinin yakın çevresinden yapılan açıklamaya göre; son dönemde ilişkileri aşktan ziyade yakın arkadaşlığa dönüşen ikili sonunda ayrılık kararı aldı. Ayrılığın perde arkasında herhangi bir aldatma veya şiddet olayı yaşanmadığı söylendi.

Müzik endüstrisinin en çok kazanan çifti olarak gösterilen 26 yaşındaki şarkıcı Swift ile 32 yaşındaki DJ Harris'in ilişkisi 15 ay önce başlamıştı. Sosyal medyada sık sık fotoğraflarını paylaşan çift, medeni bir şekilde ilişkilerini sonlandırdı. Ancak ayrılık kararı iki ünlü ismin hayranlarını üzdü.
Swift, iHeart Müzik Ödülleri gecesindeki konuşmasında Calvin Harris'e olan hislerini, "Hayatımda ilk kez kalabalık dağıldığında ve spot ışıkları söndüğünde, eve döndüğümde dünyanın en harika adamına sahibim. Sevgilime bu yüzden teşekkür ederim" sözleriyle dile getirmişti.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir